ik kan je helpen met:

Ruim 20 jaar heb ik een passie voor het communicatievak. Het is divers, afwisselend en ik kan mijn organiserende kwaliteiten en creativiteit erin kwijt. Communicatie spreekt mensen aan, het is interessant om voor een bepaalde doelgroep diverse creatieve en/of commerciële uitingen te bedenken, creëren of gewoon aan het proces deel te nemen. Ik heb een breed netwerk aan specialisten die de passie voor het communicatievak delen en waar ik met een gerust hart op terug kan vallen.

Plannen, coördineren, puzzelen, achter de broek aan zitten, redigeren van teksten. Dit zijn zo een paar kenmerken als ik aan redactionele werkzaamheden denk. Heerlijk om te doen en als het even kan ontwerp ik het nieuwsitem zelf.

Een aantal websites heb ik onder mijn hoede als contentmanager. Ik beheer, creëer, deel en coördineer de digitale content via een CMS-systeem. Het leuke hiervan is dat je steeds nieuwe creaties verzint om zichtbaar te zijn en om up-to-date te blijven.


Voor meerdere bedrijven schrijf ik content voor op de website en voor nieuwsbrieven/brochures, maar ik bedenk ook korte teksten voor on-of offline reclame items, die ik dan graag zelf ontwerp. Tijdens het ontwerpen poppen de teksten als vanzelf in mijn hoofd.

In de afgelopen jaren heb ik al veel on- en offline communicatiemiddelen gemaakt zoals: brochures, nieuwsbrieven, flyers, uitnodigingen, logo’s, autoreclame etc. Kleinere klussen/projecten, dat is goed om te behappen, te bedenken en te ontwerpen. Voor grote reclamecampagnes werk ik graag samen met andere specialisten.

Mijn vader is fotograaf, dus de look en feel om te fotograferen is met de paplepel ingegeven. Ik vind het fotograferen van individuen, groepen mensen en/of objecten heel leuk om te doen. De foto’s bewerk ik in Adobe Lightroom.