Alsjeblieft, een verrassing voor wie je lief is!Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Deze glossy is een origineel en zeer persoonlijk cadeau waarmee je een dierbare jarige, collega, familielid, vriend(in) een heel kostbaar geschenk geeft. Deze glossy staat bol van de persoonlijke verhalen, foto's, feiten, favorites en gekke, leuke en ontroerende artikelen. Wil je weten hoe we deze glossy samen maken?


Voor wie?Zeg nou zelf... een leuker cadeau  bestaat toch niet?

Het begin

Ik heb mijn eerste glossy gemaakt voor een vriendin die 50 werd. Ik wilde een origineel en persoonlijk cadeau geven en omdat ik graag grafisch bezig ben, kwam ik op het idee om een glossy te maken. De opmaak van de glossy is herkenbaar en de artikelen die erin staan zijn heel persoonlijk. De glossy staat bol staan van de foto's, verhalen, feitjes, oude reclames uit het geboortejaar etc. Samen met een groepje mensen die allemaal een connectie hebben met de ontvanger wordt het een verrassend en zeer uniek cadeau.

Hoe werkt het?

Samen met vriendinnen, familieleden,   collega's zorg jij voor de vulling van de glossy. Natuurlijk denk ik hierin graag mee. Een aantal pagina's in de glossy staan vast zoals: favorites, feiten, STOM e.d. Dat is ook gemakkelijk zodat je de betrokken personen eenvoudig een taak kunt geven. Natuurlijk gaan we vooraf aan tafel zitten om de inhoud van de glossy te bespreken. Samen met de betrokkene maken we er een fantastisch en professioneel cadeau van.

Moeite met teksten schrijven?

Alle teksten die in de glossy komen lees ik en desnoods corrigeer ik de teksten. Een eigen verhaal met eigen bewoording is voor de lezer het leukst en het meest persoonlijk. Maar als je echt niet kunt/wilt schrijven, kunnen we dit ook uitbesteden aan een tekstschrijver. Dit geldt ook voor de fotografie. Heb je geen leuke foto van jezelf of van je gezin. Het maken van een leuk plaatje kunnen we ook aan een ander overlaten.Deze pagina's komen uit verschillende glossy's. In elke glossy komen een aantal pagina's standaard voor zoals: favorites, feiten, wat hebben vriendinnen/familie te vertellen?, Herinner je je deze nog? geschiedenis geboortedatum en STOM. Dat is handig zodat we niet twee keer het wiel uit hoeven te vinden.


Heb je nog vragen over de glossy? Bel of mail mij!