Snel schakelen

 

Mijn naam is Belinda Seegers en ik ben een doener met een creatieve geest en gezond verstand. Ik hou van korte lijnen, snel schakelen en what you see is what you get. Ruim 20 jaar heb ik een passie voor het communicatievak. Het is leukste beroep wat ik kan bedenken: het is divers, afwisselend en ik kan mijn creativiteit erin kwijt. In de loop van de jaren heb ik veel leuke en interessante communicatieklussen afgerond, veelal woningbouw gerelateerd, maar ook in diverse andere sectoren zoals o.a. de zorg, detacheringsbranche en retail. De branche maakt op zich niks uit, ik voel me snel als een vis in het water.

 

Content creëren

De laatste tijd ben ik veel bezig met het creëren van content voor bedrijven. Denk hierbij aan onder andere brochures, (digitale)nieuwsbrieven, flyers en uitingen op social media. Ook maak ik filmpjes en tracht ik de ontwikkelingen in het brede communicatie vak bij te houden. Gelukkig heb ik een breed netwerk aan specialisten die de passie voor het communicatievak delen en waar ik mee kan sparren en met een gerust hart op terug kan vallen.

Privé

Ik ben net de 50 gepasseerd en woon in het mooie Amersfoort samen met mijn dochter. Happy in mijn relatie en niet te vergeten met onze hond Bink, die altijd de rust zelve is. Als ontspanning loop ik graag met de hond, sport ik (wat meer een moetje is) en hou ik van socializen met vriendinnen, op zijn tijd bingewatchen, veel en vaak uiteten, leuke plaatjes schieten en niet te vergeten mijn grote hobby: shoppen.

Weet je niet zeker of ik de ware ben?

Kennismaken kan altijd! 06-40519277