Snel schakelen

Mijn naam is Belinda Seegers en ik ben een doener met een creatieve geest en gezond verstand. Ik hou van korte lijnen, snel schakelen en what you see is what you get. Als communicatie coördinator combineer ik mijn beste eigenschappen: organiseren, plannen, regelen en creatief bezig zijn.


Mix

Meer dan de helft van mijn carrière ben ik secretaresse en communicatiemedewerker in één geweest. Het ene moment zorgde ik voor koffie met een koekje en het andere was ik bezig met een ontwerp van een brochure of organiseerde ik evenementen. De combinatie van beide beroepen is wat het boeiend en verrassend maakt voor mij. Bij verschillende bedrijven heb ik veel ervaring opgedaan en de functie altijd ‘eigen’ gemaakt. Een mix van twee werelden waarin ik mij het beste voel en goed uit de verf kom.

 

Openheid, flexibiliteit en betrokkenheid vind ik erg belangrijk. Samen iets bereiken in goede werksfeer is toch fantastisch?

Privé

50 jaar, samenwonend met mijn tienerdochter, happy in mijn relatie en niet te vergeten onze hond Bink, die altijd de rust zelve is. Ik hou van lekker socializen met een drankje, stuk lopen met de hond,  bingewatching, uiteten, fotograferen en niet te vergeten: shoppen!

Kennismaken?

Bel voor een kop koffie 06-40519277.